Цикл сусiдам

НАТАША
Наташа не любе кашу..
НЕ ЛІЗЕ каша Наташі.
Бо ДУ-УЖЕ цікавить Наташу,
Шо роблять в гуртожитку нашім!



        ЛЮДА
Люда-усім подруга,
Люда-як мати друга,
Та як зачепиш Люду,
Схочеш родиться вдруге!


Рецензии