Хроника саммита Восточное партнёрство

На саммит "Восточного партнерства" в Литву Лукашенко не позовут.

 "Восточное партнерство" создано для того, чтобы сотрудничали правительства, однако на встречу не будут приглашаться люди, на которых распространяются ограничения", - ответила 18 января на вопрос журналистов, пригласят ли на саммит представителей Беларуси,  советник президента по иностранным делам Йовита Нелюпшене, передает ru.delfi.lt.
В связи с нарушением прав человека режимом Александром Лукашенко в отношении руководства Беларуси ЕС назначил различные санкции, в их числе и запрет на въезд в ЕС. Литва намерена строго придерживаться санкций ЕС, принятых в отношении Беларуси.

МінскіЯ  Хронікі. Хронікі самміта “Усходняе партнёрства”.

Не  завяцЁ ?
А  я  і  не  страмлюся…
цалавацца  з  вашай  ЙовІткай  НялюпшЭне!
У  мяне,
на  маёй  на  Беларусі,
хапае  мне  дзяўчат
і  паляпшЭе!
І, канешне, я вам – непатрэбен,
дзеці  суччыя,
бо, ня  справы  там  насушчныя
разрашаць  вы   будзеце,
а  будзе  зговар  там  ганебны
аб  маёй  пагУбе!

Ну, дык  вось  вам  шыш  без  мака!
І   пазвалі б – не  паехаў!
Бо – казлы  вы, і  макакі
эўрапейскія!
З  вас тарчыць  адна  мысля,
бачу  сушчнасць  вашу !
Каб  кудысьці  згінуў  я,
і  вашай  стала “БелА-рАша”!
А  ня  хаціце  кукішА!

Да  вас  паехаць? 
Ці  дурны, ці  лох Я?!
Мне  Мой  Народ 
адзяваць,  карміць  патрэбна! 
Гора… гора… гора…
Яны жа  без  мяне  падохнуць!
Без  маяго  дагляду  ды надзору!
*+*
18 студзеня 2013г.
(паляпшЭе – получше;  непатрэбен – “до лампочки“ ;
ганебны – позорный; патрэбна – обязательно нужно).


Рецензии