Я малий щедрiвничок

Я малий щедрівничок -
Зачитаю Вам віршок!
Щей врочисто заспіваю
І здоров*я побажаю!
Миру й спокою у домі,
Розуміння і любові!
Хай цей рік врожайним буде,
Щастя лине відусюди!
Щоб пшениця золота
В полі родилА рясна!
Щоб садок буяв у цвіті,
Від врожаю гнулись віти!
Щоб багатими були,
Гроші щоб до Вас пливли!
Стіл був повен ковбаси,
Хліба й пиріжків завжди!
Усього Вам набажав,
А куті не коштував?!
Пампушечка хочу,
З*їм - ще більш наврочу!


Рецензии