Я прошепчу хвилею морською...
Слова нiжнiшi будуть дня,
Я буду зiркою нiчною
Я буду Ангелом життя!
Розквiтну запахом,як квiтка
Пелюстка у воду упаде,
Буду я вiрна як лебiдка
Вогонь палкий цей,непройде!
Я стану пiснею для тебе
Краплиною щастя на губах,
Ти тiльки поклич,або в думках прилинь до мене...
I я стану казкою у твоiх снах!
Свидетельство о публикации №113011707498