Ukrainian

Я шукаю прекрасне у блиску і люті картин...
Вони іноді брешуть, та всі ми морально слабкі.
Хоч втомився смертельно від псевдо-реальних новин,
Все одно зображатиму подиву ноти дзвінкі.

У веселці мінливих та  сонячно-болісних днів
Швидко викреслю ті, що несли у собі декаданс.
Посміхатися там, де не варто, набридло мені -
Швидкоплинне життя, але ще швидкоплинніший час.


Рецензии