Посiвалка - 2

Сію, кидаю зерно,
Щоби краще жить було!
Насіваю Вам пшениці,
Щоб влетіла щастя птиця!
В дім ваш, там яєць знесла,
Ще й дитяток привела!
Гречкою встелю поріг,
Щоб казковим був цей рік!
Добрим, щедрим і багатим...
Кожний день, щоб був, як свято!
Хай панує в світі мир.
Розуміння всім і сил!
І здоров*я і наснаги,
І до ближнього поваги!
Хай звучить дитячий сміх,
З Новим роком Вас усіх!


Рецензии