Щедрiвоньку защедрую

Щедрівоньку защедрую -
З хати в хату помандрую.
Витягайте із печі -
Сайки, булки, калачі!
Кидайте цукерки в торбу,
Гроші і горішки добрі!
Побажаю вам добра,
Миру, злагоди й тепла.
Щоб щасливі і багаті
Всі були у вашій хаті!


Рецензии