ГОРА

Якби у купу скласти дрова всі,
Що за життя устиг я наламати,
То б гори виросли із них такі,
Які за рік не зміг би обскакати.

І з кожним днем росте ота гора,
А прийде час- дістане хтось кресало,
Тихенько підкрадеться до ,,добра,,-
І від вогню всім місця буде мало.

Вогонь погас, на згарищі трава
По пояс виросла...І все  з початку,-
Дивлюся, знову виросла гора,
У жменю попелу візьму  на згадку.


Рецензии