Береги

Давай підем в береги океанів,
Поломаєм на друзки списи,
На світанку підем в часі раннім,
Зіб'єм з трав діаманти роси.

Кличе в подорож шлях неозорий,
Що до цього ховався від нас,
Він гуде у повітрі прозорім,-
Треба йти, бо прийшов вже той час,

Візьмем в путь із хлібів паляницю,
В міх наллємо від спраги води,
Сонце вкаже теплом яснолицим
Океанів жадань береги.


Рецензии