Коли захворiв.. або не складайте прапори

Один єдиний плюс того що хворієш, зазвичай знаходиш більше
                часу та уваги для себе)
Другий плюс         не шастаєш по місту (містах) де не тре і не
                робиш усяких помилок (щоб не сказати гірше)
Третій плюс         знаходиш час щоб розгребти свою «творчість» і
                скласти плани на майбутнє.. і т д і т п..
                Тобто всяка робота за компом без фізичних          
                зусиль.. чи фізична задля вилікування наприклад
                Зігріти руки – помити посуд. Розрухати кров –
                поприбирати на кухні… що уже не вважається
                роботою            
                а є «лікувальною процедурою» «фізкультурою» і т д і т п..
Інші переваги:  Можна без усіляких гризот совісті запрошувати
                колишнього, на обід знаючи шо приставати він не
                буде..)
                …або навпаки… саме з цією «лікувальною» метою…
                Навіть з великими натугами можна просити людей.. щоб щось купили..
                принесли привезли.. чи ін.
                На правах «захворівшої» людини…
                Відпустка не тільки у «роботі» а й усіх обов’язках хоч якось
                пов’язаних з цією хворобою…
                Желєзне – Я хвора…!!! ))))
                Опіка та піклування від усіх особин навколо.. не особливо зайнятих
                собою, або у всі моменти їх
                вільного часу… звичайно і й бажання...
ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ: кайфуєш від апчхикання.. якщо воно є...
                кайфуєш і радієш після того як виздоровіла
                п.с. якщо виздоровіла...
                ну і кайфуєш вже від того коли
                а) впала температура.. покращився настрій..
                і т д і т п..
                будь які покращення тобто...


Рецензии
я ,переважно, коли хвор1ю - вдаю, що скоро вмру...Дуже мене тод1 ж1нка шкодуе..Каву в пост1ль, кохання - коли скажеш ( бо ж може в останне), вареники ...
I випити можна, - хоч зранку...

Андрий Кущ   18.01.2013 00:02     Заявить о нарушении
Ну.. :) Вашій кмітливості та можна тільки позаздрити..
(ну і ще звичайно.. мати таку файну жінку.. куди ж без неї)
Дякую за увагу :) до мого твору та прохання,
з повагою Ірисска ;)

Ирина Росстикс   20.01.2013 14:06   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.