Ландшафти видозмiнюються... укр. Володимир Ковальч

 
Ландшафти видозмінюються
Чим не кінематограф
Ландшафти мають продовження
Вони вірші
Ландшафти ховаються
Діти

Настирливо намагаються довести
Чортенята ночі – сни
Я не вірив
Намагався
Намагаюсь

Ось пам’ятник загиблим
За ним
Двоповерховий будинок
Дворик
Заповнений водою як листям

Ні…

Он річка
В горизонті
Мухою вкручений ринок

Ні?..

Так завжди відповідала вона
Наче чекала підтвердження
Легкого поруху голови
Як не майбутнє
Котре заведе у черговий (не)простір


Рецензии