Панове бомжи

...деякі вартісні твори мистецтва опиняються на смітнику... і тоді розумієш... багато... в тому числі й те чому бомжі не хочуть повертатися додому... вони їх прочитали.... :)))))))))
ПАНОВЕ БОМЖІ якщо ви коли небуть прочитаєте це повідомлення... знайдений чорний з червоним блокнот з творами.. НЕ ПУБЛІКУЙТЕ їх будь ласка....


Рецензии