Юзання компiв то даремна витрата часу для таких ви

...я знаю.. що ти завжди поряд..
 хоча ВК ніколи тебе не цікавив...
та й у самому інтернеті ти ніколи не бував...
або ці факти були вельми сумнівними з точки зору логіки та критичними з точки зору філософського сприйняття вірності та правди...
не ти в інтернеті а інтернет в тобі і навпаки коли мова йдеться саме про тебе любий... юзання компів то даремна витрата часу для таких високих особистостей...


Рецензии