Чоловiча.. цiкавiсть та жiноча солiдарнiсть

Х. -  А як це ти так смішно роздягаєшся?

Д. - Тобі ше розкажи...сам захочеш побачити... шкарпетки через вуха знімаю ))..

Х. - Шкарпетки через вуха? Я хочу це побачити.

Д. - ...ти дивися... дечого в цьому світі не треба знати... цей ритуал древніх Інків... може назавжди та безповоротно змінити твій мозок!!!!
Д2. - "шкарпетки через вуха знімаю )).." оце я розумію!!! маладца!!! :))


Рецензии