Не полишай...

…тону… тону в очах твоїх бездонних..
…коли живу…і жду тебе на мить..
…побачити… чи дотиком зігріти…
…і сколихнути вітром, зупинить…

…не полишай мене коханий
…я твоя… навік і нині ти у мене
в серці…
…не перцю хочу я і не вогню…
Лиш будь ти біля мене..
Й тихі гори… і море…

А вогнем хай буду я…
Палаючим вогнем що
Нас зігріє..

Не кожен мабуть
Про стихію мріє…
Та кожен ладен
Класти по життю..

На карту все,
Щоб виграти неволю..
І рабство від маєтків
Та панів…


Рецензии