Хай лунаe колядка!

Хай Новий рік приносить щастя,
Дарує радість і любов!
Хай все, задуманеє, вдасться.
З Христовим святом! Із Різдвом!

Щоб все ладналося у домі.
Хай на роботі завш щастить!
Хай будуть сім*ї, всі, здорові,
Життя хай душу веселить!

Бажаю миру і достатку,
Багатства, спокою й тепла!
Нехай Різдвяная колядка,
По всій Вкраїні залуна!


Рецензии