Святий вечiр надходить...

Святий вечір надходить.
Дім чекає гостей.
В небі зіронька сходить,
Сповіщає - в цей день,

Чесна діва Марія
Найщаслива була,
Бо збулась єї мрія -
Сина в світ родила.

Колядуймо, співаймо,
Дружно Бога славім!
Ще й вино наливаймо,
До куті. Пригубім!

Він прийшов, наш Спаситель,
Щоб ми з вами жили.
Щоби многії літа
У любові цвіли!

Наповняймо серденька,
Благовіщим теплом...
Україноньку - неньку,
З Новим роком! З Різдвом!


Рецензии