Посiвалка

Сію, вію вашій хаті,
Щоб усі були багаті.
І здорові, і веселі,
Мирно щоб жилось в оселі!
Сію правою рукою -
Доля, щоб була легкою!
Хай Господь допомагає,
Ваш куток оберігає
Від хвороб і негараздів,
І відводить від нещастя!
Сію жито і горох -
Хай картоплі повен льох,
Буде. Моркви, буряка,
Від корівки молока!
" Хрю " - щоб порося співало -
Салом й м*ясом годувало.
Щоб собачка двір стеріг -
Не впускав у дім чужих!
Сію, вію ячменем -
Несу торбу за плечем!
Кидайте в торбинку гроші -
Добрі будете, хороші!
Ще й цукерки і горішки,
Яблучка, печення трішки!
Вам подякую, вклонюсь.
З хати вийду - помолюсь.
Щоб Ісусик Вас любив -
Щастям хату окропив!
Двір, городець і садок...
Всіх дорослих і діток!
Хлів, скотину в нім і птицю,
І, з водицею, криницю!
Сію, вію, посіваю -
Мрій здійснення всім бажаю!


Рецензии