Не всё мои птицы увидели с неба

Не всё
мои птицы
увидели с неба,
Кружась над тобою:
Меня,
Обреченного
Вечно скитаться
В твоих глазах...
И - небо,
которое ты искала...


На чеченском:

Дерриг а ца гуора
Сан олхазаршна,
Стиглара хьежарх а...
Гуо туьйсуш
Хьан коьрта тоьхула
Хьийзаш:
Со,
хьан б1аьргаш чохь
Тилвелла,
Гуттар а висина волу...
Стигал а,
Хьан б1аьргаш лоху..


Рецензии