***

може,весь час я жила уві сні
і все це лише наснилось мені
біль втрати близьких,вірних друзів зради
що бачу давно в людях тільки їхні вади

Вкритеє серце льодяною брамою
перетворилось життя на якусь мелодраму
натиснути хочу на кнопку стоп
але все біжить в ритмі нон стоп

Духовнії злидарі наподіяли шкоди
забруднили моєї душі білії зводи
стерті останні залишки порядності
звідкілясь в людях стільки чорної заздрості

спустошені душі,життєве марництво,
до своєї країни якесь просто здирництво
важко вдається нам зрозуміти,
що час не повернути, не зупинити
розбитого серця по шматку не зклеїти
але треба жити,в щось гарне ще вірити

дивитися ввечері порожнії фільми.
для інших здаватись веселими,сильними
шукати любов,заглядати в очі
бо одному прокинутись так страшно по ночі

Як відшукати своїй долі стежину
серед вовків як залишитись людиною
не зійті в кривий бік з вірного пуття
не проміняти щастя на замінник життя..

Хочу бачити,мамо,твої веселі очі
Щоб не плакала ти посеред ночі..
щоб щаслива була,мені посміхалась,
за дітей ніколи не хвилювалась

ти будешь,мамо,пишатися мною,
твоє серце ніколи не зіткнеться з бідою
хай навколо нас негаразди вирують,
але з вірою в серці ми майбутнє збудуєм..


Рецензии