Якось восени ти... укр Вiталiя Iгнат
Якось восени ти
Збирав мої сльози
В бутлик, думаючи,
Що це березовий сік.
Ламав моє тіло
На хворостинки
І зігрівав їх
Теплом свої руки…
Ось так все і було
До пори до часу…
Свидетельство о публикации №113011406559