Зiшкрiбала масово з губ... укр Вiталiя Iгнат

***

Зішкрібала масово з губ
Те, що сказала.
Витрушувала з вух,
Немов воду,
Те, що почула.
Десь у повітрі витало
Недосяжне.
Ми мали закороткі руки,
Щоб це дістати.
Ми – мов манекени,
Створюємо ілюзії
Щасливого буття.
А може, так і мало б
Бути?


Рецензии