Весна прийшла... укр Вiталiя Iгнат

***

Весна прийшла,
Зробивши попередній
Рентген нашої свідомості…

Закривши всі порожнини –
Носову, ротову,
Іноді
Навіть серцеву.

Зникає холод,
Але сніг у серці все ще
Присутній.


Рецензии