Сьогоднi вiдчула... укр Вiталiя Iгнат

***

Сьогодні відчула
Твій голос у голові,
І, мабуть,
Вже не вчорашнє серце
Б’ється у грудях.
А думки монотонно рухаються…
Та що тут говорити…
Я ж вчора відчула
Твій голос у голові.


Рецензии