Душа моя нудьгуе за Тобою 197

Вже старість до хати
І в тілі тривога,
Бо хоче забутись у сні,
Та дух не приспати,
Він рветься до Бога,
Що Батько небесний мені.

* По мотивах писання преподобного Силуана Афонського


Рецензии