Душа моя нудьгу за Тобою 196
Він може сильно так любить,
Що той, хто взнав її безодню,
І день і ніч весь час кричить:
„Скучаю по Тобі я, Боже!
Шукаю слізно знов і знов,
Ніяк без Тебе я не можу,
Бо я познав Твою любов.”
І Дух Святий знанням цим Божим
Мене тому обдарував,
Щоби Тебе цим днем хорошим
Із слізьми на очах шукав.
* По мотивах писання преподобного Силуана Афонського
Свидетельство о публикации №113011411087