Душа моя нудьгу за Тобою 190

Душа немов би  наречена,
Ну а Господь – Він як жених,
Любов між ними нескінчена,   
І смуток, як вони одні.

Господь без неї, Він страждає
І журиться, коли душа
Святого Духа забуває
Й тримать в собі не поспіша.

Душа, що Господа пізнала,
За Ним нудьгує й  чує: Жди!
Тому, що з Ним вона дістала
Життя і радість назавжди.

* По мотивах писання преподобного Силуана Афонського


Рецензии