Господня благодать солодка дуже 133

Оберігайте благодать Господню,
Бо з нею легко жити;
Все добре з Богом робиться сьогодні,
Так радісно любити;
Душа спокійна в Богові єдинім,
Як у саду прекраснім;
Де проживає наш Господь однині
І Матір Божа ясна.
Без благодаті – грішною  землею
Стає люба людина,
А з благодаттю Бога, тільки з нею,
Стає, мов ангел, нині.

* По мотивах писання преподобного Силуана Афонського


Рецензии