Господня благодать солодка дуже 127

Як сонце все обігріває
І живить квіти польові,
Що тільки сонечко кохають
Й ростуть угору по весні.

Так само і душа в любові
Спішить до Бога, аж тремтить,
Як хмарка в сонячній обнові,
Що до небес своїх  спішить.

Душа в блаженстві вся витає,
Вся в Нім, та думає  й про нас,
Бо хоче, щоб всі люди мали
Таке блаженство, як вона.

* По мотивах писання преподобного Силуана Афонського


Рецензии