Бажання

Ніч тримає у долонях
Безмежні сумніви людей
І кожен їхній подих
Стає світанком для тіней

Кохання кличишь ти до себе
Но каже вітер відпусти
Ніхто не зважіться до тебе
Назавжди з долей підійти

Поганий приклад надаєшь
Не стрімуєшь бажання
Ліжком ти лише псуєшь
Останню спробу на кохання


Рецензии