Ти любиш мене...
Ти любиш мене,
І я тебе кохаю.
Щастя не мине,
Це добре відчуваю.
Ось поруч ти
Ідеш зі мною,
Щастя берегти
Під сивиною.
Та твердо знаю,
Фортуна не шуткує,
Ії благаю,
Вона чудить й жартує.
Поруч крокує
Кохана моЯ,
Мета дивує,
Над нами доля…
Автор Геннадій Сівак.
13 січня 2013 року
Свидетельство о публикации №113011300539