Укра на моя

Народилась я в Україні,
На землі моїх предків, батьків.
З дитинства її полюбила
І до смерті буду вірна я їй.

Україно моя, кожен рік по весні розквітаєш,
Оживають до в кола, всі ліса і поля.
Україно моя, кращої в світі для мене не має
І як тяжко прожити на чужині, без тебе і дня.

Дуже тяжко дивитись, як тебе всі грабують…
Твої скарби вивозять усі за кордон.
Машини купують, «хатинки» будують
А ціни зростають і люди бідують…

Я вірю і знаю, що день той настане
І ти розцвітеш від щастя й добра.
Люди щасливі, будуть жити в країні.
За тебе Україно – віддам я життя.


Рецензии