Великий дикий тигр
а в очах - ловлять рибок для акваріумів.
Я посаджу тебе у мильну бульбашку,
аби вберегти від дії тераріумів.
Знаєш, як воно буває:
не шукаєш нічого, а знаходиш дещо.
Знаєш, як воно круто -
гинути від щастя, що не сам.
Нарешті.
Свидетельство о публикации №113011206001