РУКИ ТВОI

Жаданих рук зваблива прохолода
Примушує знов тіло зімлівать.
В нім шаленіє пристрасть-насолода,
Вже й почуття поставили печать…

Спокусливі міцні ласкаві руки,
Торкались ви усіх примхливих місць,
Провокували найсолодші муки.
Ваш дотик – мій найбажаніший гість.

Ви впевнені, часом нетерпеливі,
Й податливість знайома ваша теж.
Як часто в безрозсудному пориві
Ми досягали почуттєвих веж!

Я так люблю, коли ви, прохолодні,
Живим струмком збігаєте униз.
Купаюсь в вашій аурі сьогодні,
Бажаю в ній тонути і колись.

Долоні моїх пристрастей кохані,
Як хитро ви заплутували слід.
Про вас мої думки солодко-п’яні,
Вам дяка за чуттєвості політ.

О руки, ви зуміли приручити
Бажанням засоромлену цнотУ,
Ще й, грішні, спромоглися залишити
На моїм тілі пестощів тату.
                12.01.2013р.


Рецензии