9Х9 -8-

З  тобою добре мовчати. Слухати твоє дихання. Заглиблюватися у твій погляд. Смакувати твоєю вечерею. Пити з тобою вино чи каву зі шматочками бобів какао. Напувати твої вуста  поцілунками запізнілими. Відчувати твоє тепло, серце твоє з аритмією. І не боятися. Бо все буде добре.
З тобою можна в розвідку, на Марс чи в казино. З тобою можна знятися у німому кіно і виконати на біс пантоміму. З тобою можна долати межі, не заморочуватися дозволами та умовностями. З тобою можна ні про що не думати, вилітати опівночі у кватирку і ховатися на заквітчаній вишні.

Наслухавшись як хрущі гудуть, їжаком тупотіти до ґанку. Стрічатися на порозі з тобою, заспаною. Брати ніжно на руки і нести довго, до самого ранку колисати тебе, леліяти, пестити. Шию, плечі, талію. Розімлілу від любощів цілувати. Спати з тобою і не спати однаково любо, однаково добре…


Рецензии