Адрi
Невеличкій ялинці, що стала сьогодні сумна.
Срібний ангел неначе заснув на самому вершечку.
Аромат ледь відчутний солодких, як мед, мандарин
Ще витає в кімнаті, кружляючи поміж гардин,
Ще цукерки блищать у різдвянім, із вовни, мішечку.
Біля ніжки канапи жовтіє покинутий м'яч,
Заховався колись від усіх цей невтомний втікач,
І забули про нього, хоч довго шукали й завзято.
За вікном, у сніжинки, ховається ще один день,
І самотності холод на плечі сідає. Лишень
Гріє сонечком спомин про сірі твої оченята.
Пролягли поміж нами дороги, сніги і міста,
Та згадаю тебе і усмішка торкає уста.
08.01.2013г.
Свидетельство о публикации №113011211126
Маргарита Метелецкая 10.02.2013 12:49 Заявить о нарушении
Внученька Адріана - то світлий промінчик життя!
Тільки от живуть вони від мене далеко...
Наталя Мазур 13.02.2013 00:36 Заявить о нарушении