Я дуже хочу полiтати

Я дуже хочу полiтати
Пiднятись в небо до зiрок
Я буду сильно там радiти
Та як зробити 1 крок
Над краєм рідним покружляти
Місця знайомі, почуття
із небом разом поспівати
Я так люблю тебе життя:)


Рецензии
Читаем мои стихи и оставляем рицензии))

Александр Сорока   12.01.2013 21:42     Заявить о нарушении