Заколядую...

Заколядую, заспіваю -
Всім людям радість рознесу.
В любові світ хай розцвітає -
В цей день Господь родивсь, Ісус!

У небі зіронька сіяє -
Різдвяне свято настає.
Нічого кращого немає -
В цей день відроджується все!

В хатах веселий сміх лунає,
Пахтять - кутя і пампушки.
Молитвою весь люд стрічає
Святвечір, серця і душі!


Рецензии