***

Хто розкаже мені, звідки взялися зорі,
Що безшумно зриваються й падають вниз?
Звідки взялась Земля у космічнім просторі,
Це процеси вселенські чи Божий каприз?

Хто розкаже мені, з чого виникло Сонце,
Що у небі щоденно горить й не згорить?
Я відкрию думкам своїм навстіж віконце,
Щоб спіймати у Вічності стомлену мить...


Рецензии