Вiночок

Тільки й світла - у віконці,
Серцем - у неволю...
Полишила в ополонці
Я дівочу долю.

Як плела собі віночок,
Щастя загадала -
Та й пустила у струмочок,
Щоб вода забрала.

Сподівалася, що річка
Прийме - та й до моря...
Зачепилась, мабуть, стрічка
За кілочок горя.

І незчулась, як хмаринки
Залягли на сонці -
Мій віночок, до крижинки,
Змерз у ополонці.

9.01.2013


Рецензии
Грустный певучий стих... Очень нравится украинская мова.

Марина Попенова   11.01.2013 09:56     Заявить о нарушении