11 метрiв укр Вадим Жалюк

Граю в футбол осіннім листям.
Сонце-воротар щириться, лисне.
Ти не прийшла – беру додатковий.
Ще один тайм – і свиснуть морози.

Одинадцять метрів,
Одинадцять метрів.
Часова плутанина,
«Намочені мешти».

Голкіперу добре: він у теплі.
З фруктозою чай,
Баранка вприкуску.
Його не колише
Прийшла ти чи ні.
Я такий мокрий…
Ну дайте ж мотузку.

Одинадцять метрів
Одинадцять метрів.
Часова плутанина.
«Намочені мешти».

Я знаю напевне,
Що моє табло
Сьогодні ж засвідчить
Власну поразку.
І десять вхідних
Підтвердять одно:
Тонуючий крем
Доповнює вдачу.

Одинадцять метрів
Одинадцять метрів.
Часова плутанина.
«Намочені мешти».


Рецензии