Вовнян рукавички у мiсяця на рiжках... укр Оксана

***

Вовняні рукавички у місяця на ріжках.
Дельфіноване небо
Виблискує сріблястим боком.
Жменями м’ятних цукерок
Зірки розсипаються.
Полив’яні прожилки
Бурштинистих листків
Пульсують венами.
Накрапують валеріанові дощинки.
У нових джинсах
Осінь по проспектах і скверах крокує.


Рецензии