Фiолетово тобi в майбутн... укр Оксана Евменчук

***

Фіолетово тобі в майбутнє
Світять ці ліхтарики байдужості.
То чи сон, чи ти мене заплутав,
І думки зав’язані на вузлики.
Рвуться зв’язки чи мій голос рветься
На шматки, а може, на фрагменти.
І янтарний підгорілий вечір
Допоможе мої болі стерти.
Чебрецем твої зіниці пахнуть.
Паперові мрії – на шматки.
Задля тебе загубила пам'ять,
Що була моїм безцінним мотлохом.


Рецензии