Перше кохання
В твої юнацькії літа,
То є вони – твій сенс життя,
Бо час кохання вже настав.
Весна в душі і навкруги-
В садах буяло і цвіло,
Черемха вкрила береги
І вам так солодко було.
Не встигли стрітись – як світа.
(любов таки настигла вас)
Єднає вас одна мета-
Щоб зупинився плину час.
І вмить затихли солов’ї
Та роси впали на траву,
Туманом вкрилися гаї…
Це не вві сні, а наяву.
Свидетельство о публикации №113011103237
Всех благ Вам. Георгий
Заболотный Георгий Романович 21.01.2013 18:38 Заявить о нарушении
Вера Кириченко 21.01.2013 21:46 Заявить о нарушении