Мий ридний край

Мій рідний край – моя земля,
дерева, квіти і поля -
все найрідніше в Україні,
у гімні, в прапорі, калині.
я люблю бачити хмарки,
що наді мною тихо ходять,
я люблю слухати ставки:
вони мені про край говорять.
мій рідний край – казковий край.
тут сонце усмішкою світить,
ти вже найкращий, і, бодай,
цього не можна не примітить.


Рецензии