укр

Вечір, Різдво…Ми зберемося разом,
За столом вся сім’я і так радісно нам,
Добре те, що усі ми живі,
Що усмішка з лиця не зникає у нас,
Що здорові батьки і дітей любим ми.
Дай же Боже усім жити довго і бути не злим,
Порятуй всіх дітей від шляху забуття,
Що сім’я – Головне, а батьки це основа,
Це основа життя і дорога твоя,
Порятуй всю сім’ю і веди нас разом.


Рецензии