укр
Народження, розвиток, дорослий ,там старість і смерть,
Все також повторюється: від законів гармонії,
До вічності нашої у Всесвіті цім.
Ми всі зустрічаємось по волі Всевишнього,
По волі життів, по життях ми ідем,
Якщо ти був сином, то станеш ти батьком.
Якщо ти вона, будеш мати дитя.
Усе випадкове, не є випадковістю,
Усе , що задумав ти там…буде тут,
Я впевнений доля веде нас правильно,
Нічого з того, що в нас труднощі є.
Свидетельство о публикации №113011008646