Минуле- на укр
Проходити повз цієї зали гостей,
За спиною руки складати, не знаючи
Як пояснити все їй, не збагнеш?
І посміхатись, як ніби-все добре,
Вона відчуває, що щось тут не так,
Це потім ніж в бок мій,
Я кров’ю стікаю, помер той,
І вона вже не та…
Це зараз я тільки згадать намагаюсь,
Ці відчуття… у тілі: болить
Там де у бік мій вірвася,
Ніж від любові, що я погубив.
Каюсь, не знав…Думав все минеться,
Я буду з тобою, але тільки так…
Я вибрав щось інше, у чому є щастя,
За це я отримав в наступних життях.
Свидетельство о публикации №113011008501