М И Т Ь
Коли розум зло туманить
Там, де правда з чортом спить,
Люд зневолений в кайданах –
Гони геть потворну мить!
Як душу праведну терзають
А кривда душить і волить,
Нещастя й недоля обіймють –
Відлети жахлива мить!
Де совість взята у полон
Та серце ниє і щимить
І беззаконням є закон –
Пропади нещадна мить!
Життю ціна базарний гріш
Де насильство процвітає,
Мить вічністю приростає -
Бо за себе не стоїш!
2
Коли ж люди всі щасливі,
Доля й радість сміх живить,
Маєш вільну Батьківщину -
Зупинись казкова мить!
Неповторність першого кохання
В серці жайвором дзвенить,
Мить обнімання, пізнавання -
Сама щаслива в житті мить.
Чудова мить бути коханим,
Пристрасті відчути божевілля,
На власному життя весіллі
Бути званим і жаданим.
Іди мить у безліч поколінь,
В села й міста, ліси і гори,
Якщо стомилась - відпочинь,
Хай првда кривду завжди боре!
31.12. 2012р., Київ
Свидетельство о публикации №113011004476