9Х9 -5-
Як тобі вдається жити без цієї триєдності, герою? Що ти п’єш? Що їси? Чим дихаєш? Твоя відповідь химерна. Несподівана. На будь-яке питання ти відповідаєш не симетрично. Запах бузку. Браво!!! Мені життя не стачить аби знайти ключа до твого шифру, Майстре…
Іноді мені здається, що я вигадав тебе і себе на додачу. Час від часу я втомлююся від ігор твого-свого розуму і плачу. Як дитина. Як тоді, пам’ятаєш, коли ти показав мені «Тегеран-43», де під Азнавурівську Une Vie D'Amour падав збитий у море літак. Я дякую тобі за ті сльози. За той катарсис. Після того я став знову любити. Життя. Себе. Тебе, мій невідомий добрий Друже. Здається я зрозумів твій натяк. Без…
Свидетельство о публикации №113010908724